Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Formbröd eller småfranska

 
Skriv ut

Enkelt och vardagligt formbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Jäses i 45 minuter. Bakas ut och jäses ytterligare 30 minuter.
  2. Skall enligt receptet penslas efter gräddningen med vatten. Min väninna, Inga Britt, som jag fått receptet av penslar dem med ägg och sesamfrön.
  3. 2 st Formbröd gräddas 200 grader ca 35 minuter.
  4. Tekakor, bullar etc. gräddas i 250 grader ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.