Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasses franskbröd

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Bra, brukar lyckas

Ingredienser

Instruktioner

Ljumma vätskorna. Tillsätt olja, jäst ,socker och salt. Arbeta ihop till en smidig deg, gärna i maskin. Jäs under duk 40 min. Ta upp degen på mjölat bakbord och baka ut till tre långfranska.Lägg dem på plåt och jäs igen 30 min. Skär med vass kniv ett par snitt på längden. Pensla med vatten. Grädda i 200 grader ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.