Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad Camembert

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Friterad camembert serveras med friterad persilja, varm hjortronsylt ev. salta kex. För den som inte har någon fritös går det lika bra med en tjockbottnad gryta, tex. en gjutjärnsgryta.

Ingredienser

Instruktioner

Skär osten i åtta trekantiga bitar. Blanda vetemjöl och salt. Vispa ägget. Vänd ostbitarna i mjölet, sedan i ägget och sist i ströbrödet. Hetta upp oljan till ca 180 grader. Fritera ostbitarna (ett par åt gången) tills de är gyllenbruna. Låt dem rinna av på hushållspapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.