Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterade räkbollar med Rhode islandsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Fräs i olja några min på svag värme utan att den tar färg.
  2. Blanda ner löken i riset tilsammans med ost, ägg och grovt hackade räkor. Salta och peppra.
  3. Forma små bollar som rullas i skorpmjöl. Hetta upp oljan i kastrullen. Fritera bollarna tills de är gyllenbruna. Låt dem rinna av på hushållspapper. Håll dem varma i ugnen.
  4. Rör ihop ingredienserna till såsen och servera den till.
  5. Tips: Man kan fritera och sedan frysa räkbollarna. Tina dem och värm dem sedan i ugnen i 200º.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Vxlhaxan 22 augusti 2009

    Sååå goda.. Full pott från mig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.