Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fromage blanc från Paris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta recept snappade jag ( Leila ) upp nyligen på en av Paris bästa krogar Restaurang Georges som ligger på taket av Centre Pompidou. Det är som en len yoghurt mousse som egentligen även ska vara smaksatt med mandelmjölk. Om man vill kan man droppa i en droppe bittermandel essens. Det är otroligt gott, snabbt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden fluffig.
  2. Blanda med yoghurt och florsocker.
  3. Rosta mandeln i en torr stekpanna.
  4. Fördela honungen i botten på fyra glas, fyll med moussen.
  5. Servera toppad med rostad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.