Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktig sallad med persika och karré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så här års finns det färdigmarinerad karré och andra köttdelar, t ex fläskkotletter, som också är goda att lägga på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda köttet med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Halvera och kärna ur persikorna. Ansa och skär löken i tunna ringar.
  2. Pensla köttet och persikohalvorna med 1 msk olja, grilla köttet ca 3 minuter på varje sida, persikorna ca 1 minut på varje sida.
  3. Skölj citronen noga i ljummet vatten. Skala och strimla skalet och pressa saften. Blanda citronskal, citronsaft och 2 msk olivolja i en skål. Smaka av med 2 krm salt och 1 krm peppar. Vänd ner lök och sallad. Servera salladen med kött och persikor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.