Instruktioner
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Trä upp dem på spett. Salta.
Lägg spetten på ett galler över en eldfast form. Ställ dem mitt i ugnen och grädda ca 10 min. i 225º.
Ta ut spetten och vänd dem. Bred mango chutney över dem. Strö eventuellt på lite chilipulver. Strö över kokos.
Sätt ugnen på grill och ställ tillbaka kycklingspetten. Grilla tills de har fått fin färg, ca 10-15 min.
Skala och skär bananerna i skivor. Dela ananasen i mindre bitar. Kärna ur paprikan och skär den i bitar. Strimla baconskivorna.
Fräs baconet i en gryta. Lägg i frukt och paprika. Pressa i vitlök. Rör i ananasspad, buljong, honung och soja. Låt allt sjuda på svag värme några minuter.
Rör ut potatismjölet med vatten. Rör ner det i grytan. Bjud kycklingspetten med frukt och grönsaksröran och kokt ris.