Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst kiwi- och citrontårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Diabetestårta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skilj vitorna från gulorna. Vispa vitorna till hårt skum. Vispa därefter grädden. Rör ihop gulorna med Canderel, vaniljsocker, det rivna skalet av citronen med Kesella till en jämn smet i en stor skål.Vänd försiktigt ner grädde och äggvitor.
  2. Blanda väl.
  3. Strö hälften av kexsmulorna i en form med löstagbar botten (1 1/2 l). Häll i smeten och strö över resten av kexen. Täck formen med plastfolie och ställ in i frysen i ca 3 tim.
  4. Lossa tårtan och låt den gärna tina ca 1 timme före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.