Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysta kladdkakemuffins med chokladglasyr

(1 kommentar)  
  • Serverar: 14 portioner
Skriv ut

Muffins för chokladfantasten! ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Muffins: Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst, rör ner det smälta smöret. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten. Skeda upp i muffinsformar, tänk på att inte fylla för mycket, ungefär halva. Grädda i ca 15 minuter. Låt svalna.
  2. Glasyr: Smält smöret i en kastrull. Tillsätt de torra ingredienserna och rör ihop. Tillsätt mjölk och grädde, koka tills det tjocknar. Fördela smeten snabbt i fördjupningarna på muffinsen som blir när de tas ut ur ugnen. Låt svalna.
  3. Förvara i frysen, ta fram 10-20 minuter före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JosefinJossan 18 oktober 2011

    Helt UNDERBAR glasyr!!! Love it! :3

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.