Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld baconlindad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktig festrätt som går att förbereda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg philadelphiaosten i en skål, pressa vitlöken över. Hacka persiljan och riv ädelosten och lägg i dessa. Rör om och salta.
  2. Skär ett snitt längs med kycklingfileérna och fyll dem med röran. Lägg en baconskiva runt varje filé, fäst med tandpetare.
  3. Bryn fileérna, låt dessa bli genomstekta under lock på lägre värme, ca 10 minuter.
  4. Servera en sallad och bulgur/ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.