Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld fläskfilé med kall bearnéise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrigt god filé med gudomlig sås!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett snitt längs hela filén och fläk ut den. Lägg mozarella i skivor, basilika och strimlade tomater. Vik ihop köttet och bind ihop filén med snöre.
  2. Blanda samman olja, vinäger och grillkrydda och pensla köttet runt om.
  3. Grilla ca 20 minuter, vänd då och då.
  4. Blanda såsmixen med creme fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.