Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff med tomatröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fyllda lövbiffar är aldrig fel.

Ingredienser

Instruktioner

Banka ut lövbiffarna så att de blir riktigt tunna. Salta och peppra. Hacka sardellerna och krossa vitlöken och blanda med parmesanost, persilja och kapris och bre blandningen över köttskivorna. Vik ihop och fäst med tandpetare. Hacka den gula löken. Bryn biffarna fint bruna i olivolja tillsamans med löken i en stekpanna. Tillsätt tomaterna och krydda med oregano, salt och peppar. Täck med lock och låt bräsera, ca 5 - 10 minuter eller tills köttet känns mört. Spä med vatten om tomatröran blir för tjock. Servera lövbiffen med potatismos, couscous eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.