Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kycklingfiléer inlindade i bacon

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kyckling och bacon låter alltid gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor.
  2. Blanda samman alla ingredienser till fyllningen i en matberedare. Mixa till en grov konsistens.
  3. Fördela fyllningen på filéerna och vik ihop dem till paket. Linda baconskivor runt och fäst med en tandpetare.
  4. Bryn dem runt om i lite smör i en stekpanna tills de fått färg och lägg dem sedan i en ugnssäker form. Hit kan de förberedas. Sätt in i ugnen tills de är genomstekta, ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.