Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Galen tacotårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ser ganska galen ut men är både god och populär hos hela familjen! Glutenfri variant? Byt till glutenfria tortillabröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Fräs lök, vitlök och paprika i olja i en stor stekpanna eller kastrull. Tillsätt sojafärsen och låt steka med några minuter till. Häll i resten av ingredienserna, utom tortillabröden och körsbärstomaterna. Låt småputtra på medelvärme ca 5 minuter. Rör då och då.
  3. Varva tortillabröden med färsfyllningen i t ex en pajform eller på en plåt med bakplåtspapper. Låt sista lagret vara färsfyllning och toppa sedan med halverade körsbärstomater. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
  4. Servera med grönsallad och gräddfil, och gärna guacamole.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.