Denna var en höjdare...
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hemskt stark chokladsmak hade denna, ändå hade ja bara 200g... jag fick allt lov att vispa vaniljsås till för att den skulle gå ner :/ Väldigt fin kaka annars, känns nästan lite lyxig hihi. Jag smorde med kokos och strödde över mandelspån.
Blev super glad åt detta recept. Började med GI i dag och så fyller jag år på söndag. Kan ju vara trevligt att få fika på en liten bit chokladkladdkaka då! Tack!
Den här kakan var jätte god med en gräddklick. Jag hade även i en näve grovhackade hasselnötter i smeten innan jag gräddade den. Passade mig som håller på med GI, min kompis som är gluten och laktos intollerant och mina andra vänner. Bjöd även vaniljglass till och alla tyckte det var mumsigt!
Jag vet inte vad ni har ätit för kladdkakor tidigare i era liv men denna var i mitt tycke i gränslandet till vidrig....ett ypperligt sätt att förstöra god choklad..... Köp en Frödinges nån gång så förstår ni hur en kladdkaka skall smaka som sämst....
Den här kakan bjöds jag på häromdagen och det var den godaste GI-kakan jag ätit! Den här ska jag definitivt också baka! När man som jag håller LCHF- eller GI-diet är den precis lagom att äta av. =)
När jag bakade den här kakan för tredje gången hade jag lite bråttom. Därför vispade jag inte äggulorna och vitorna skilt, utan rörde allt tillsammans, så slängde jag ner en näve valnötsbitar och gräddade bara i 10 minuter. Resultatet blev en saftigare och mera kladdkakeliknande kaka!