Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ginger fudge sundae

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skopa upp glassen, häll på den varma fudgesåsen över. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka mjölk, grädde, farinsocker och ingefära i ca 1 minut. Låt svalna lite. Tillsätt smöret och låt det smälta, och tillsätt sist hackad mjölkchoklad.
  2. Hacka och blanda non stop och cashewnötter. Skopa upp glassen i coupeglas, häll över varm fudgesås och toppa med strössel och cocktailbär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bakamonkeyprincess 17 juli 2009

    Ska man inte frysa efter att man kokat ihop allt...?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.