Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glass i glas med chokladtak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Konjak och hjortron är en god kombination. Här med vaniljglass i glas under chokladtak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut hjortronen med florsocker och konjak. Om du använder sylt rör du ut den med enbart konjak.
  2. Fördela blandningen i fyra dessertglas. Lägg i glassen, släta till ytan och ställ in i frysen under folie.
  3. Inför serveringen: Smält chokladen och stryk ett tunt lager över glassen. Temperera gärna glasen i rumstemperatur 10 minuter innan de serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.