Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glödhoppor

 
Skriv ut

Enkelt tunnbröd som du steker i stekpannan. Detta är nästan det enda bröd som min dotter äter, så det bakar vi tillsammans nästan varje vecka. Jag knådar och kavlar och hon steker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser, knåda väl. Kavla ut en "degklump" tillräckligt stor för din stekpanna.
  2. Kavla den väldigt tunn, tag gärna en kruskavel på slutet, eller nagga den med en gaffel. Stek i stekpannan, inget smör, endast torr panna. Båda sidor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.