Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste fisksåsen

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Otroligt god och väldigt lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner buljongtärningarna i en kastrull och häll i grädden. Rör om tills allt har löst sig och låt det precis koka upp. Ta av kastrullen från plattan.
  2. Blanda i creme fraichen, det rivna citronskalet och citronsaften.Tillsätt citronpeppar efter tycke och smak. Såsen ska vara kall och passar till allt från lax till fiskpinnar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mammis 30 juli 2008

    Mamma Mia !!!!!!!!!! Vilken sås Tack för ett väldigt gott recept Fem stjärnor

  • mammuten80 14 november 2009

    ska det vara vispgrädde eller matlagningsgrädde, eller spelar det ingen roll?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.