Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godiskakor

 
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegoda och gulliga kakor.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Vispa under tiden ägg och socker vitt och pösigt. Blanda i mjöl och smör i äggblandningen. Häll smeten i en form (ca 20 x 30) som du täckt med bakplåtspapper. Grädda i 200 gradig ugn i ca 10 minuter tills kakan fått en gyllenbrun färg. Låt kakan svalna. Dela den på mitten och bred ut sylten över den ena halvan. Lägg över den andra halvan och bred ut ett lager med florsocker+vatten. Strössla och ställ in en stund i kylen. Skär upp kakan i små fyrkanter och ÄT!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.