Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godispaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Jag låter rubriken tala för sig själv ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ den oöpnnade burken med mjölken i en kastrull och häll på vatten så att det täcker. Koka upp allt på spisen och låt koka i tre timmar. OBS! Vattnet måste täcka burken hela tiden.
  2. Under tiden krossar du kexen och blandar med smöret. Tryck ut allt i en pajform och ställ kallt för att stelna.
  3. När burken har kokat färdigt och svalnat lite öppnar du den och breder ut innehållet i pajskalet. Skiva över bananerna och avsluta med vispad grädde och riven choklad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • festmaten 17 maj 2008

    Den här pajen har jag ätit hos en väninna, den ÄR godis!!!!

  • Maltemodig 24 januari 2009

    Farligt god! Värd jobbet, den kan jag varmt rekommendera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.