Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grädd- och kardemummakringlor

 
Skriv ut

Även för diabetiker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp grädde och socker. Blanda i smält margarin. Tillsätt mjölet blandat med hjorthornssaltet och kardemumman. Arbeta ihop degen på bakbordet.
  2. Låt degen vila på kallt ställe en stund. Rulla ut den till längder, dela den i bitar och rulla ut varje bit lillfingertjock. Forma degbiten till ringar eller kringlor.
  3. Grädda dem ljusgula i medelvarm ugn – 200 grader – omkring 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.