Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig lökkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera kycklingen på en bädd av purjolök och med potatis eller potatisklyftor, tomatsallad, ananas och ett gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º. Skölj och strimla purjolökarna. Lägg löken i en ugnssäker form. Blanda grädden med salt och senap och hll den över löken.
  2. Dela kycklingen i 8 bitar. Krydda kycklingdelarna med örtsalt och peppar. Lägg kycklingdelarna ovanpå löken. Pensla med smör. Stek i nedre delen av ugnen tills kycklingen är klar, ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.