Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräsänkans heta chiliräkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med ris och ett gott bröd till !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och fräs den i smöret tillsammans med champinjonerna. Tillsätt vetemjölet, kryddorna och chilisåsen.
  2. Rör sedan ner grädden och låt det puttra några minuter. Strimla paprikorna och rör ner dom tillsammans med skalade räkorna.
  3. Häll blandningen i smord eldfast form och strö över osten.
  4. Gratinera i ugnen på 225 grader 15.20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.