Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräslökskryddade rårakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna en krispig god sallad och skinka till rårakorna så får du en rätt mer enligt tallriksmodellen. Rå potatis suger upp mindre fett än kokt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och riv den grovt. Riv också squashen. Blanda samman potatis och squash i en bunke.
  2. Krydda med gräslök, timjan, salt och peppar. Klicka ut smeten till plättstorlek och stek i flytande margarin, några minuter på var sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.