Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsbröd med ananas

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett gott frukostbröd gärna med ost på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ananasen rinna av.
  2. Mät upp spadet och späd med vatten till 3 dl. Värm vätskan till 37 grader och blanda ner övriga ingredienser. Sist ananasen.
  3. Arbeta väl och Jäs cirka 40 minuter. Baka ut till 2 stora limpor eller bullar. Jäs dem cirka 30 minuter.
  4. Grädda i 200 grader ungefär 10 min. Pensla med kallt vatten efter gräddningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.