Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gran-Anders mozzarellabiffar med sås

 
Gran-Anders mozzarellabiffar med sås Gran-Anders mozzarellabiffar med sås Gran-Anders mozzarellabiffar med sås
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt goda. Man äter tills allt är borta. När det gäller pepparmängden i såsen så är det rätt med 1 tsk. Blir ett väldigt sting i såsen men det är mycket gott. Vi använder numera ½ - 3/4 tsk, men det är ju individuellt hur stark man vill ha såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna utom osten. Forma 8 stycken lika stora biffar dock ganska tunna. Skär osten i tunna skivor och lägg på 4 av biffarna, men lägg inte osten ända ut i kanterna. Lägg de resterande biffarna ovanpå och tryck till i kanterna.
  2. Stek i smör och olivolja på medelstark värme. Stek biffarna ganska länge på ena sidan innan du vänder på dem första gången, annars kan de lätt spricka.
  3. Såsen: Koka vatten och grädde. Smaksätt med kalvfond. Red med maizena. Låt sjuda i 5 minuter utan lock och smaka av med peppar ev lite salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.