Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grannfruns goda våfflor

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett våffelrecept som är lätt att lyckas med.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa mjöl, vatten och mjölk till en jämn smet. Tillsätt uppvispat ägg, det smälta, avsvalnade matfettet och sist bakpulver. Blanda till en jämn smet. Hetta upp våffeljärnet. Pensla våffeljärnet med fett innan du gräddar första våfflan. Häll i ca 3/4 dl av smeten till varje våffla och grädda dem ljusbruna. Servera helst genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.