Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng med ris och kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Allt i ett-gratäng där både ris, kyckling och grönsaker finns samlade.Servera med en krispig sallad och middagen är komplett.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt förpackningens anvisning. Ansa och strimla purjolöken. Ansa och skiva svampen. Hetta upp smör och fräs lök och svamp blank och smidig. Sätt ugnen på 200 grader. Bena ur kycklingen. Blanda ris med lök, svamp och mango. Fördela blandningen i en smord ugnsform. Fördela kycklingköttet ovanpå. Blanda samman yoghurt, mango chutney, hackad chili och riven ost. Bred blandningen över kycklingen. Gratinera mitt i ugnen ca 10 minuter. Stek baconet under tiden. Ta ut gratängen och strö över knaprigt bacon och litet klippt gräslök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nubbe 12 september 2010

    Kalasgott var det;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.