Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad rökt fisk

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

380 kalorier per portion En snabb lunch eller middagsrätt med lite extra finess. Den rökta fisken kan varieras efter tillgång och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinn och ben från fiskfiléen, dela i två portionsbitar. Tina spenaten och låt den rinna av väl. Lägg den i två ugnssäkra portionsformar eller en större. Salta och peppra. Lägg fisken på spenaten.
  2. Värm ugnsgrillen. 250 grader.
  3. Blanda ost, majonnäs, senap, worcestershiresås, tabasco och muskot. Bred ut blandningen över fisken.
  4. Gratinera under grillelementet tills ytan har fin färg och rätten är varm, 5-6 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.