Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gratinera äpplen med ädelost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Dela äpplena i halvor och ta bort kärnhusen. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
  3. Mosa osten och blanda den med crème fraiche. Klicka oströran på äpplena. Stek i mitten av ugnen tills äpplena är mjuka och har fått färg, 10-15 min.
  4. Servera som tillbehör till stekt kött eller kyckling.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.