Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravlax med senapssvängd isbergsallad

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingbrösten, lägg ett salvia blad på varje och linda in kycklingbrösten. Rulla kycklingbrösten till hårda korvar i plastfilm.
  2. Lägg plastfilm i en skopa och lägg två skivor lax som täcker. Sväng salladen med nästan all senapssås. Lägg sallad i lax "skopan" och vrid ihop. Gör 9 bollar till och lägg upp på fat. Toppa med en liten klick senapssås, dill och svartpeppar.
  3. Rulla in i plastfilm och se till att det blir täta paket. Sjud kycklingen i vatten eller i ånga i ugnen till en innertemperatur av 64 º. Låt kycklingen svalna. Skär i puckar och salta lite på snittytan. Servera kycklingen varm eller kall med olika sallader. Kycklingen är även toppengod och bra att kort ge en grillyta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.