Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk kycklingpasta

 
Skriv ut

En vanlig grekisk rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan, följ anvisning på förpackningen. Häll pastan i ett durkslag och kyl ned under rinnande kallt vatten. Låt rinna av.
  2. Bena ur och dela kycklingen i bitar. Ansa, skölj och skiva löken samt skär tomater och gurka i bitar.
  3. Blanda samman den avrunna pastan med övriga ingredienser i en stor skål. Smaka av med peppar.
  4. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.