Lite syrlig, knaprig och bara så grekisk så man smälter! Passar utmärkt med stifado eller vilken annan kötträtt som helst! Man blir lite tveksam över vätskemängden, men var inte orolig, det försvinner!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Mycket gott! Serverade den till stifado ikväll. Kommer dock att minska oljan till hälften nästa gång.
Det är nog en smaksak det där med oljan, och en rejäl marginal finns att ändra, för jag tror att det var betydligt mera olja i ett annat recept! Roligt att du provat både stifado och klyftpotatisen! =)
Mmmm,vad gott!!Det här kommer jag definitivt göra igen!!Tack för ett supersmarrigt recept!!!!
Hej =) Blir lite osäker på om oljan ska blandas med vattnet och sen hällas? Spännande!
Jag brukar först hälla oljan över potatisen och röra om, sen krydda och sist häller jag försiktigt vattnet så att inte kryddorna sköljs bort. Fast allt vattnet kokar nog bort så jag tror inte att det gör så mycket fast kryddorna sköljs bort, man kan ju röra om nångång om man vill. Lycka till! =)
supergod!
Super god poäng blir 5 monica
Väldigt gott! Jag använde färsk rosmarin. Detta kommer att bli en ny familje favorit!
canada goose xs 589 bsb tour canada goose jackets http://winter.jacket-mall.co.uk/