Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk yoghurt med honung

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Pigg och frisk i höst! Snabbt, enkelt och gudomligt gott. Servera som dessert eller varför inte på brunchen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela yoghurten i 6 dricksglas.
  2. Häll på honung och toppa med bär och hackade pistagenötter.
  3. Servera och njut!
  4. Tips! Är någon allergisk mot nötter kan man istället använda rostade pumpakärnor eller rostade solrosfrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.