Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grevegratinerade kotletter med senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Svärmors goda kotletter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Stek kotletterna lätt på båda sidorna och lägg dem i en ugnsfast form. Krydda lätt. Fräs haricot verts i smör och salta och peppra. Dela haricot verten i 4 portioner och linda in dem i bacon. Lägg det på kotletterna. Strö över ost och gratinera i 10-20 minuter. Täck med folie och gratinera ytterligare 30 minuter.
  2. Senapssås: Fräs löken mjuk i smör. Tillsätt grädde, senap och dragon. Låt det koka tills det är cirka 4 dl sås kvar. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med hasselbackspotatis och sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.