Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad chorizo- och avokadosallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skivor av nygrillad kryddig korv i en chilihet sallad med grillade avokadobitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och skär avokadorna i klyftor. Doppa klyftorna i pressad limesaft så mörknar de inte innan de ska grillas.
  2. Riv salladen i bitar och blanda med hackad chili och koriander. Fördela salladen i fyra portionsskålar.
  3. Grilla avokadoklyftorna runtom och fördela i skålarna. Vispa ihop dressingen och ringla över salladen i skålarna.
  4. Snitta korvarna och grilla dem runtom, ca 8 minuter. Dela korvarna i bitar och fördela i skålarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.