Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fiskfilé med kräftröra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Vi gjorde pressad potatis till.

Ingredienser

Instruktioner

Låt kräftstjärtarna rinna av. Skär dem i bitar. Rör ihop kesella, minifraiche, senap, gräslök, dill, kryddor och blanda i kräftstjärtarna. Hårdkoka äggen, skala och dela dem i halvor. Salta och peppra fisken, vänd den i vetemjöl och skaka av. Grilla 3-4 min på varje sida. Servera med kokt potatis, kräftröra och ägghalvor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gillsan 5 augusti 2008

    Den här ska jag prova inom det snaraste. Både fisk och räkor mums.

  • Gillsan 5 augusti 2008

    Förlåt jag menar kräftstjärtar . Sorry men alla skaldjur är goda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.