Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lax med kall ingefärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Bra festrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche och majonnäs samt vitt vin. Hacka den syltade ingefäran så fint som möjligt. Ta ca 1 msk av lagen från burken, slå denna och ingefäran i majonnäsblandningen.
  2. Hacka persilja och gräslök och rör ner det. Smaka av med salt och peppar. Ställ såsen kallt.
  3. Ta laxen, se till att den är benfri, blanda marinaden och slå den över laxen, ca 15-20 minuter innan den skall grillas eller stekas. Grilla eller stek laxen.
  4. Servera med den kalla såsen, kokt potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.