En enkel rätt som du kan servera som den är eller till en grillad kyckling eller quornfilé.
Instruktioner
- Tomataioli:
Finhacka vitlöken och de soltorkade tomaterna, blanda med de övriga ingredienserna, smaka av med salt och peppar.
Ställ kallt till serveringen.
- Polenta:
Koka upp buljongen, häll i polentan och finhackad vitlök och koka ca 7 minuter under omrörning. Tillsätt det rivna citronskalet mot slutet. Häll därefter upp polentan i en form och låt svalna.
- Bön- och paprikasallad:
Kärna ur paprikorna och dela varje paprika i 4 bitar. Pensla bitarna med olivolja och stek dem. Förväll bondbönorna, skär salladslökarna i 2 cm stora bitar. Blanda paprika och bönor med olivolja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
- Skär skivor av polentan och grilla i en grillstekpanna eller över grillen.
Servera med bön- och paprikasalladen och tomataioli.
Publicerat den
14 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar