Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad ryggbiff med skördesallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Njut av den grillade köttbiten till en härlig sallad med dressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och dela dem på längden. Ansa sparrisen och förväll den i lättsaltat vatten ca 2 min. Ta upp, spola i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Koka morötterna i samma vatten tills de har lite tuggmotstång kvar. Ta upp och spola i kallt vatten. Låt rinna av.
  3. Ansa och dela rädisorna. Skiva salladslöken tunt. Blanda alla grönsakerna med ruccolan.
  4. Mixa ihop dressingen. Salta och peppra. Ringla dressingen över salladen.
  5. Salta och peppra biffarna. Grilla eller stek dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.