Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad västerbottenost med hjortronchutney

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En av världens finaste ostar är svensk! Detta är en överraskning på ostbrickan.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp hjortron, stjärnanis, vinäger och socker.Låt sjuda i 10 minuter. Dela osten i fyra bitar. Vik in ostbitarna i var sitt ark av aluminiumfolie, lägg ostpaketen på galler i ugnen på 200 grader i 3-5 minuter, kan också grillas på utegrillen. Strö över pinjenötter. Serveras med ljummen hjortronchutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.