Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade bananer med Ålandsskum

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En härlig efterrätt på grillen i sommar eller i ugnen övrig tid

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de oskalade bananerna direkt på grillens glöd eller i varm ugn. ca 200 gr. Grilla tills skalet är svart och frukten mjuk.
  2. Vispa under tiden äggulor och socker vitt och pösigt. Krossa punschflasorna och tillsätt dem. Vispa grädden och vänd ner den försiktigt i smeten. Ät banerna heta med det kalla skummet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.