Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade kycklingben med majssallad

 
Skriv ut

Perfekt till grillen i sommar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingbenen om de är frysta. Blanda ingredisenserna till grillsåsen och låt den stå och ta smak en stund.
  2. Pensla kycklingbenen med såsen.
  3. Grilla kycklingbenen högt över glöd eller i ugn tills de är genomstekta och har fått fin färg, ca 20 minuter.
  4. Vänd kycklingbenen och pensla med såsen ett par gånger under tiden.
  5. Lägg kycklingbenen på galler i en folié klädd långpanna om de grillas i ugn.
  6. Servera de nygrillade kycklingbenen med majskorn, hackad, röd och grön paprika och hackade tomater i en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.