Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att något så enkelt kan bli så otroligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Couscoussallad: Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen med buljongtärning. Skölj couscousen hastigt i kallt vatten så att kokningen avstannar. Grilla paprikan tills den är mjuk. Grilla citronen på snittytan till fin färg. Skär nektarinerna i bitar och grilla till fin färg.
  2. Dra bort skalet från paprikan där det har blivit bränt och ta bort kärnorna. Skär paprikan i mindre bitar och vänd runt med resten av grönsakerna, nektarinerna och couscousen. Pressa över saften från den grillade citronen. Ringla över olja och salta.
  3. Blanda ingredienserna till såsen. Grilla kycklingen tills den är genomstekt, 6-8 minuter. Kycklingens innertemperatur ska vara 68 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.