Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade potatishalvor med chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till kött t.ex. entrecote, men passar också till kyckling. Älskar potatis i alla former!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta och dela potatisen i halvor. Koka den knappt mjuk i lättsaltat vatten. Låt den ånga av.
  2. Pensla snittytan med smör och krydda med salt.
  3. Grilla potatisen över glöden tills den fått färg. Servera med créme fraiche paprika/chili. Strö över lite kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.