Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillat äpple och banan med kolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch och kalorsnål efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält sockret i en tjockbottnad kastrull tillsammans med smöret. Låt sjuda en stund så det tjocknar något, häll i kardemumma och crème fraiche.
  2. Dela bananerna längs med. Använd ett bakplåtspapper i grillen och lägg upp bananerna och äpplena tillsammans. Grilla tills det låter om bananerna. (om äpplena är för saftiga är det bäst att grilla dem först då vätskan från dem förstör bananerna).
  3. Servera kolasåsen varm över frukten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.