Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillat bondbröd med smögenkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gud så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna potatisen och grovhacka äggen. Värm detta i panna och tillsätt crème fraiche. Tillsätt finhackad dill och gräslök. Avsluta med räkorna och låt dom bli varma någon minut.
  2. Skär brödet i skivor och grilla det med olivolja så att det blir krispigt. Tillsätt pepparrot och lägg smögenkrämen på brödet och servera med lite sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.