Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillat fiskspett med romsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fiskköttet i jämnstora kuber. Salta och lägg kuberna i en plastpåse. Tillsätt seafoodkrydda och olja. Gnid runt fiskköttet. Lägg in påsen i kylen, ca 1 timme.
  2. Trä upp och varva fisksorterna på blötlagda grillspett. Grilla på svag värme, totalt ca 8 minuter.
  3. Blanda samman lättmajonnäs, crème fraiche, matyoghurt, citronskal, rom och dill. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera såsen till fisken. Komplettera med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.