Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillsås - Barbecuesås Texas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar till grillad kyckling, nöt- och griskött. Kan även användas som marinad till kött.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka lök, vitlök och selleri. Fräs lök, vitlök och selleri cirka 5 minuter på medelvärme tills löken är mjuk och glansig. Tillsätt övriga ingredienser utom vatten och låt det sjuda sakta i ca 40 minuter. Tillsätt vatten till lagom konsistens. Såsen skall vara trögflytande. Smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.